As You Desire

0 Reviews

As You Desire biedt een service met hoogstaande kwaliteit op maat aan om uw bruiloft te organiseren en te regisseren, precies zoals u voor ogen hebt. Dit kan van volledige organisatie tot dagcordinatie zijn en van enkele onderdelen van de bruiloft ... Lees verder »

Callistas

0 Reviews

Met passie voor weddings en organiseren, assisteer ik jullie graag (als personal wedding assistant, ceremoniemeester en/of trouwambtenaar) bij de organisatie en planning van een ontzorgde, op maat gemaakte bruiloft. Jullie ideen zijn samen met ... Lees verder »

Groen & Gelukkig Weddingplanning

0 Reviews

De duurzaamste weddingplanner van Nederland! Kan je trouwdag duurzaam zijn en toch voldoen aan al je wensen? Ik ben ervan overtuigd! Je bruiloft een groen tintje geven kan door bewuste keuzes te maken in catering, uitnodigingen en vervoer, maar denk ... Lees verder »

Just Marie

0 Reviews

JUST MARIE En daar zitten jullie dan: JA gezegd, blij, vlinders in je buik, met opengeslagen agendas, het notitieblok vol ideetjes, gescheurde paginas uit magazines, gave locaties, taarten, jurken, een gastenlijst met vraagtekens, de ... Lees verder »

PA for a Special Day

0 Reviews

Het idee voor PA for a Special Day is ontstaan uit een combinatie van mijn werk als Personal Assistant en de opleiding tot weddingplanner. Wat is er nu mooier om van je passie je beroep te maken? Rixt wedding & partyplanner: ik ben gediplomeerd ... Lees verder »

TOPWeddings

0 Reviews

TOPWeddings is een initiatief van gediplomeerd weddingplanner Astrid Miltenburg. Door haar jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen, gecombineerd met haar creativiteit, organisatietalent en enthousiasme voor het vak heeft zij van haar ... Lees verder »

Vier Je Geluk

0 Reviews

De kracht van Vier Je Geluk is de persoonlijke aanpak. Samen met jullie organiseer ik de perfecte bruiloft, groots en in stijl of juist klein en ingetogen. Jullie wensen staan voorop. Met mijn kennis, ervaring en uitgebreid netwerk zet ik jullie ... Lees verder »

''

VergelijkWeddingplanners

Op VergelijkWeddingplanners.nl lees je reviews over alle weddingplanners in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Weddingplanners