De Jong Boekingen

De Jong Boekingen - Boek nu de artiest voor uw evenement! De Jong Boekingen organiseert evenementen, bruiloften, workshops en boekt diverse BN'ers. Meer informatie? [email protected] of bel 036-8801253Lees verder »
Design your wedding

Design your Wedding - één van de grootste trouwsites van Nederland Trouwen en de bruiloft plannen? Bekijk dan snel onze website! Wij zijn één van de grootste trouwsites van Nederland met boordevol informatie over trouwen.Lees verder »
Fabuloes

Weddingplanner in Limburg | Fabuloes Weddings Terwijl jullie dromen over jullie mooiste dag, maakt Fabuloes Weddings jullie dromen waar!Lees verder »
Fabuloes Weddings

Loes Heijmans-Beek van Fabuloes Weddings: Ik krijg er energie van om andere mensen gelukkig te maken. Als ik mijn organisatietalent en creativiteit kan gebruiken om een bruidspaar een perfecte dag te bezorgen, geeft me dit een heerlijk gevoel. IkLees verder »
Linda Leclair

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar iemand die jullie kan helpen om een van de mooiste dagen van jullie leven te organiseren? Bij mij zijn jullie aan het goede adres. Ik ben Linda Leclair en ben ruim 8 jaar full-time werkzaam als weddLees verder »
Mijn Trouwplan

Jouw online weddingplanner | MijnTrouwplan.nl De online weddingplanner die van jouw dag dé perfecte dag maakt.Lees verder »
Nina Weddings

NINA weddings | Hippe, liefdevolle en unieke bruiloften! Weddingdesigner van ongedwongen, relaxte en eigentijdse bruiloften. Zowel weddingplanning als styling van jullie bruiloft. Met veel persoonlijke details op bijzondere locaties! Denk aan trouLees verder »
Sunny Day Weddingplanner

Omdat ik het belangrijk vind om jullie goed te leren kennen en een beeld te krijgen van jullie leven én wensen zal de eerste afspraak bij voorkeur bij (een van) jullie thuis plaatsvinden. Ik zal de diverse pakketten en mogelijkheden die ik te biedenLees verder »
Twinkel Events

Genieten van de voorpret zonder de daar vaak bijbehorende stress. Jullie ideeën staan centraal, jullie houden zelf de touwtjes in handen en genieten, ook van de voorpret. Twinkel Events neemt zorgen weg en kijkt met een creatieve blik naar de invullLees verder »
Wedding Planner Limburg

Linda Leclair - Weddingplanner in Limburg sinds 2005 Gaan jullie trouwen in Limburg en zoeken jullie een weddingplanner of ceremoniemeester? Linda Leclair is sinds 2005 full time werkzaam als weddingplanner.Lees verder »