Reviews over Weddingplanners

  Top! - Review over Weddingplanner Anne-Martine

  Wij kunnen de hulp van Anne-Martine iedereen aanbevelen! Anne-Martine creatief, heeft een goed oog voor detail en dacht pro-actief met ons mee. Bovendien werkt haar enthousiasme aanstekelijk :). Dankjewel Anne-Martine!

  Perfecte dienstverlening, helemaal tevreden! - Review over Amazinge

  Wij hebben afgelopen maand onze bruiloft gevierd in deze rare Corona tijd, maar met behulp van Inge ging dit helemaal flexibel, top en kijken we terug op een fantastische dag wat ons 0 stress heeft gekost. Inge denkt mee over draaiboeken, programmering, gasten, maar ze bedenkt ook de hele styling en ondersteunt alles wat betreft alle lerveranciers... En op de dag zelf... wat een genot! ze is er als het moet, ze is onzichtbaar voor gasten als het kan. Ze werkt keihard, is super vriendelijk en een echte doorpakker. Als je twijfelt, niet doen. Niet langer twijfelen. Want dit gaat je dag en de hele weg er naar toe zoveel fijner maken. Super super tevreden dus!

  Sterke punten
  Doorpakken, snelheid, bereikbaarheid, sympathie, voelt alsof ze alle tijd voor je heeft.

  - Review over Original Weddings

  Organisatie A-Z - Review over Original Weddings

  lona was niet enkel een professionele weddingplanner maar ze was ook een echte vriendin wanneer we het nodig hadden. Het was zeer aangenaam om met haar samen te werken.

  Original Weddings - Review over Original Weddings

  Dankzij Original Weddings hebben wij een prachtige bruiloft gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. En het decoratie was erg origineel en persoonlijk. Nogmaals hartelijk bedankt voor the perfect day Ilona!

  Sterke punten
  Op tijd regelen en vast zetten. Professioneel en kritisch!

  Aanrader - Review over NEOWeddings

  Ik heb NEOWeddings onlangs gehad op mijn bruiloft, en het was geweldig ma'sha'allah! Ze waren op tijd, bespraken voor de zekerheid alle details vooraf netjes en waren erg vriendelijk ook naar mijn gasten toe! Kortom toppers, ik raad jullie zeker bij mijn vrienden en familie aan. Ga zo door!

  Sterke punten
  Professioneel

  Zwakke punten
  Geen