Reviews over Weddingplanners

  Verdriet op onze grote dag

  Review over Het Bruidshuys

  In het begin leek alles perfect en waren we enorm onder de indruk van de fantastische ondersteuning, het vinden van een top visagist en een fantastische acteur en de drive die er leek te zijn om zaken goed te laten verlopen maar vanaf 2 weken voor het huwelijk en tijdens het huwelijk zijn wij enorm geschrokken en onaangenaam verrast door het niet dan wel matige onprofessionele manier van communiceren, de matige uitvoering als ceremoniemeester (lege stoelen, allerlei zaken kwijt, gastencadeaus die onder tafels waren verdwenen, vertraging tijdens de ceremonie, geen begeleiding van diverse leveranciers, weinig tot geen communicatie met de bruidscrew en bruidspaar, decoratiemateriaal wat niet meer is teruggeleverd aan de rechtmatige eigenaar) weinig coƶrdinatie van tijdsplanning. Dankzij de tomeloze inzet van helpende vrienden, de bruidscrew en andere leveranciers hebben onze gasten gelukkig weinig meegekregen. Wij zijn dan ook enorm verdrietig en teleurgesteld dat dit zo heeft moeten lopen. Dit heeft ons veel verdriet en stress opgeleverd, iets wat je niet verwacht op je grote dag en wat ons nog lang zal bijblijven

  Sterke punten
  Begin komt er een mooi concept en goede connectie tot andere leveranciers

  Zwakke punten
  In het begin leek alles perfect en waren we enorm onder de indruk van de fantastische ondersteuning, het vinden van een top visagist en een fantastische acteur en de drive die er leek te zijn om zaken goed te laten verlopen maar vanaf 2 weken voor het huwelijk en tijdens het huwelijk zijn wij enorm geschrokken en onaangenaam verrast door het niet dan wel matige onprofessionele manier van communiceren, de matige uitvoering als ceremoniemeester (lege stoelen, allerlei zaken kwijt, gastencadeaus die onder tafels waren verdwenen, vertraging tijdens de ceremonie, geen begeleiding van diverse leveranciers, weinig tot geen communicatie met de bruidscrew en bruidspaar, decoratiemateriaal wat niet meer is teruggeleverd aan de rechtmatige eigenaar) weinig coördinatie van tijdsplanning.

  Fan-tas-tisch! Boek Anne-Martine weddingplanners en je hebt geen moment spijt!

  Review over Weddingplanner Anne-Martine

  Anne-Martine heeft ons zo goed geholpen met de voorbereidingen en uitvoering van ons huwelijk. Het fijne aan AM is dat ze echt goed luistert naar onze wensen en niet werkt vanuit standaard keuzemogelijkheden, elk huwelijk is voor haar uniek en zo pakt ze het ook op. Ze heeft ons zaken opgepakt waar nodig en als we iets zelf wilde doen was dit ook helemaal prima. Zo hebben we echt samen onze dag neergezet. AM heeft ons niet alleen geholpen met de praktische zaken, ze denkt veel verder dan alleen dat en ze gaf ons het gevoel dat alles helemaal onder controle was. De uitvoering op de dag zelf verliep vlekkeloos en AM zetten echt de puntjes op de i. Wij kunnen Anne-Martine weddingplanner echt aan iedereen aanbevelen!

  Sterke punten
  strakke organisatie, snelle reactie, bovenal luistert Anne-Martine heel goed naar jouw wensen en voert deze uit op de manier die jij wilt. Geen standaard draaiboek maar elk huwelijk is uniek.

  Zwakke punten
  Anne-Martine weddingplanner heeft geen zwakke punten!

  Top!

  Review over Weddingplanner Anne-Martine

  Wij kunnen de hulp van Anne-Martine iedereen aanbevelen! Anne-Martine creatief, heeft een goed oog voor detail en dacht pro-actief met ons mee. Bovendien werkt haar enthousiasme aanstekelijk :). Dankjewel Anne-Martine!

  Perfecte dienstverlening, helemaal tevreden!

  Review over Amazinge

  Wij hebben afgelopen maand onze bruiloft gevierd in deze rare Corona tijd, maar met behulp van Inge ging dit helemaal flexibel, top en kijken we terug op een fantastische dag wat ons 0 stress heeft gekost. Inge denkt mee over draaiboeken, programmering, gasten, maar ze bedenkt ook de hele styling en ondersteunt alles wat betreft alle lerveranciers... En op de dag zelf... wat een genot! ze is er als het moet, ze is onzichtbaar voor gasten als het kan. Ze werkt keihard, is super vriendelijk en een echte doorpakker. Als je twijfelt, niet doen. Niet langer twijfelen. Want dit gaat je dag en de hele weg er naar toe zoveel fijner maken. Super super tevreden dus!

  Sterke punten
  Doorpakken, snelheid, bereikbaarheid, sympathie, voelt alsof ze alle tijd voor je heeft.

  Review over Original Weddings

  Organisatie A-Z

  Review over Original Weddings

  lona was niet enkel een professionele weddingplanner maar ze was ook een echte vriendin wanneer we het nodig hadden.

  Het was zeer aangenaam om met haar samen te werken.

  Original Weddings

  Review over Original Weddings

  Dankzij Original Weddings hebben wij een prachtige bruiloft gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld.
  En het decoratie was erg origineel en persoonlijk.

  Nogmaals hartelijk bedankt voor the perfect day Ilona!

  Sterke punten
  Op tijd regelen en vast zetten.
  Professioneel en kritisch!

  Aanrader

  Review over NEOWeddings

  Ik heb NEOWeddings onlangs gehad op mijn bruiloft, en het was geweldig ma'sha'allah! Ze waren op tijd, bespraken voor de zekerheid alle details vooraf netjes en waren erg vriendelijk ook naar mijn gasten toe! Kortom toppers, ik raad jullie zeker bij mijn vrienden en familie aan. Ga zo door!

  Sterke punten
  Professioneel

  Zwakke punten
  Geen