zegJa Weddingplanner

Welkom - zegJa Weddingplanner Professionele Weddingplanner in Zwolle en omgeving.Voor het organiseren van je bruiloft of ander feest? zeg ja tegen zegJa. Een bruiloft zonder stress. trouwen 2Link

zegJa Weddingplanner Reviews

  Fantastische dag

  Annelies hebben we 3 maand voor onze bruiloft ingeschakeld. We hadden toen nog bijna niets geregeld en we merkten dat we het niet alleen konden. Een hele uitdaging, maar het is Annelies gelukt. Vol enthousiasme en geduld heeft ze alles geregeld (en dat was niet altijd gemakkelijk) en onze dag helemaal zo georganiseerd zoals wij dt willen. Wat een geweldige vrouw is Annelies. Onze dag was precies zoals wij dit voor ogen hadden, samen met onze 160 dag en avondgasten. Wat een geregel was dit, we zagen Annelies dan ook regelmatig langs "vliegen". Ik kan alleen maar een weddingplanner aanbevelen en dan speciaal Annelies. Ze had nog een lief persoonlijk cadeautje op ons bed gelegd, zo attent. Lieve Annelies, heel erg bedankt voor onze onvergetelijke dag.

  Sterke punten
  behulpzaam geduld lief perfect alles onder controle hebben flexibel

  Zwakke punten
  Soms een beetje streng....(dat moest wel bij ons hoor)

  Fantastisch

  Annelies was onze ceremoniemeester op onze huwelijksdag. Wat hebben wij hiervan genoten. Na 2 gezellige gesprekken viel alles op zijn plaats. Ze gaf ons nog veel tips en adviezen om de dag nog mooier te maken. Enthousiast en betrouwbaar. Annelies had de touwtjes goed in handen alles onder controle. Iedereen heeft een super ontspannen dag gehad. Ik raad iedereen aan een prof ceremoniemeester in te schakelen. Wij hebben genoten. Lieve Annelies BEDANKT.

  Sterke punten
  Enthousiast betrouwbaat punctueel organisatietalent betrokken

  Zwakke punten
  Geen

  zeer tevreden

  Annelies is een spontane en enthousiaste vrouw. Het voelde direct goed. Ze luisterde goed naar wat wij wilden en vooral niet wilden. De hele organisatie van onze bruiloft heeft ze voor ons gedaan. En HOE! Alles werd overlegd, ze is binnen ons budget gebleven, wat een hele uitdaging was. Met haar creativiteit en oplossingsgerichtheid is dit gelukt. Betrouwbaar en betrokken. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de manier waarop ze ons geholpen heeft.

  Sterke punten
  Betrouwbaar, betrokken, enthousiast, meedenkend, inlevend

  Zwakke punten
  heeft zie die?

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review