Signature Wedding Company - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 30 oktober 2018
Signature Wedding Company Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Signature Wedding Company
  2. Signature Wedding Company Reviews
  3. Schrijf ook een review over Signature Wedding Company

Signature Wedding Company

Signature Wedding Company heeft zich gespecialiseerd in het organiseren en co÷rdineren van bijzondere bruiloften. Jullie huwelijksdag zal een van de mooiste en spannendste momenten worden in jullie leven. Wij verzorgen graag de organisatie en co÷rdinatie tot en met de uiteindelijke uitvoering van jullie grote dag.

Voor ieder budget is er ruimte voor een weddingplanner. Op basis van jullie wensen en verwachtingen, maken wij een marktconform all-in prijs zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Wij zijn gevestigd in Bussum (Noord-Holland) en werkzaam door heel Nederland en het buitenland.

Deze website is niet meer actief!

Signature Wedding Company Details

Hits: 825

URL: http://www.signaturewedding.nl/

CategorieŰn: Noord-Holland

Reviews: 1


Signature Wedding Company reviews (1):

Signature Wedding Company - Zeer professionele weddingplanner

0

Review:
5 Sterren. ******

Met dank aan Valérie van Signature Wedding Company was elke afspraak een klein feestje. Door haar stijl, passie voor het vak en professionaliteit hebben wij een onvergetelijke en mooie bruiloft gehad waar onze gasten nog steeds vaak over spreken.

Met haar oog voor detail en haar sterke partner netwerk (goede kwaliteit/prijs verhouding en dit scheelde ons uren zoeken op Google), was alles tot in de puntjes uitstekend verzorgd. Al onze gasten waren echt onder de indruk van de stijlvolle aankleding die zij voor ons geregeld had.

Wij hebben alleen maar kunnen genieten van elkaar en de gasten tijdens onze bruiloft. Precies waarom wij Valérie wilde inschakelen. Zij zorgde ervoor dat alles in de achtergrond professioneel geregeld werd.

Wij kunnen echt iedereen Signature Wedding Company aanraden. Alles wordt in de puntjes verzorgd en wij hebben geen enkel stress moment ervaren voor en tijdens de bruiloft!

Veel liefs, Karin & Mark

Sterke punten:
Professioneel, mooi netwerk van leveranciers met goede kwaliteit & prijsverhouding, stijlvolle styling van bruiloft en oog voor detail!

Zwakke punten:
Geen

Karin beveelt Signature Wedding Company aan bij vrienden/bekenden


HomeNoord-Holland ╗ Signature Wedding Company