Het Bruidshuys

Het Bruidshuys Wilt u de meest bijzondere huwelijksceremonie ooit? Of verwent u uw gasten graag met een exclusief diner en een vet feest? Neem dan contact op met Het Bruidshuys. Het Bruidshuys werkt uitsluitend samen met topondernemers. Wij bundelen onze kennis en ervaring om u de beste service en kwaliteit te bieden. Dit scheelt u veel tijd en stiekem een behoorlijke dosis stress, Wij bieden zeer exclusieve trouwlocaties én topleveranciers. Als team kunnen wij, indien gewenst, uw totale huwelijksdag organiseren. Door onze korte lijnen zorgen wij ervoor dat elk detail van uw mooiste dag klopt.

Het Bruidshuys Reviews

  Verdriet op onze grote dag

  In het begin leek alles perfect en waren we enorm onder de indruk van de fantastische ondersteuning, het vinden van een top visagist en een fantastische acteur en de drive die er leek te zijn om zaken goed te laten verlopen maar vanaf 2 weken voor het huwelijk en tijdens het huwelijk zijn wij enorm geschrokken en onaangenaam verrast door het niet dan wel matige onprofessionele manier van communiceren, de matige uitvoering als ceremoniemeester (lege stoelen, allerlei zaken kwijt, gastencadeaus die onder tafels waren verdwenen, vertraging tijdens de ceremonie, geen begeleiding van diverse leveranciers, weinig tot geen communicatie met de bruidscrew en bruidspaar, decoratiemateriaal wat niet meer is teruggeleverd aan de rechtmatige eigenaar) weinig coördinatie van tijdsplanning. Dankzij de tomeloze inzet van helpende vrienden, de bruidscrew en andere leveranciers hebben onze gasten gelukkig weinig meegekregen. Wij zijn dan ook enorm verdrietig en teleurgesteld dat dit zo heeft moeten lopen. Dit heeft ons veel verdriet en stress opgeleverd, iets wat je niet verwacht op je grote dag en wat ons nog lang zal bijblijven

  Sterke punten
  Begin komt er een mooi concept en goede connectie tot andere leveranciers

  Zwakke punten
  In het begin leek alles perfect en waren we enorm onder de indruk van de fantastische ondersteuning, het vinden van een top visagist en een fantastische acteur en de drive die er leek te zijn om zaken goed te laten verlopen maar vanaf 2 weken voor het huwelijk en tijdens het huwelijk zijn wij enorm geschrokken en onaangenaam verrast door het niet dan wel matige onprofessionele manier van communiceren, de matige uitvoering als ceremoniemeester (lege stoelen, allerlei zaken kwijt, gastencadeaus die onder tafels waren verdwenen, vertraging tijdens de ceremonie, geen begeleiding van diverse leveranciers, weinig tot geen communicatie met de bruidscrew en bruidspaar, decoratiemateriaal wat niet meer is teruggeleverd aan de rechtmatige eigenaar) weinig coördinatie van tijdsplanning.

Bezoek Het Bruidshuys

Schrijf een review