Glamour-Weddings: Een bruiloft organiseren is maatwerk. Gedurende de voorbereidingen zul je merken dat de wensen en ideeën voortdurend worden bijgesteld. Heel fijn dat je dan iemand naast je hebt staan die de volledige controle heeft over ieder detail van jouw wensen en ervoor waakt dat alle plannen precies op tijd en binnen het budget worden uitgevoerd. Een heldere, transparante communicatie is dan ook onmisbaar. Deelarrangementen en budgetten onder de €10.000 worden per uur berekend a €35,- per uur

Glamour-Weddings Reviews

 • Het is alweer even geleden dat wij Glamour Weddings inschakelden voor ons huwelijk, maar tot op heden hebben wij zeer mooie herinneringen aan deze dag! Jessica was in 2011 nog maar net begonnen, maar wist ons meteen al te boeien met haar inlevingsvermogen en creativiteit!

  De voorbereidingen begonnen ongeveer 11 maanden voor ons huwelijk, iedere 2/weken een update over de vorderingen en haar fijne netwerk van leveranciers bespaarden ons een hoop gedoe! Als wij terug kijken en zien hoe hard er is gewerkt aan de planning en het werk op de dag zelf, hadden wij dit geen enkel familielid willen laten doen. Onze dierbaren hebben volledig kunnen genieten van deze dag, zoals het hoort!

  Wij raden Glamour Weddings zeker aan, het draaiboek was prachtig, die hebben wij nog bewaard!

  Sterke punten
  Gedreven, Creatief, oprecht, inlevingsvermogen, strakke en overzichtelijke planning

  Zwakke punten
  Soms misschien iets te lief, maar dat siert haar zeker!

  Door Diana op 17 april 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review