Anne-Martine Weddingplanner

Weddingplanner Anne-Martine

Zitten jullie boordevol goede ideeën voor jullie huwelijk, maar niet de gelegenheid om dit allemaal zelf te realiseren? Schakel dan The Planner, The Consultant of the Master of Ceremony in, zodat jullie zonder stress van de voorbeidingen kunnen genieten.


Weddingplanner Anne-Martine Reviews

  Fan-tas-tisch! Boek Anne-Martine weddingplanners en je hebt geen moment spijt!

  Anne-Martine heeft ons zo goed geholpen met de voorbereidingen en uitvoering van ons huwelijk. Het fijne aan AM is dat ze echt goed luistert naar onze wensen en niet werkt vanuit standaard keuzemogelijkheden, elk huwelijk is voor haar uniek en zo pakt ze het ook op. Ze heeft ons zaken opgepakt waar nodig en als we iets zelf wilde doen was dit ook helemaal prima. Zo hebben we echt samen onze dag neergezet. AM heeft ons niet alleen geholpen met de praktische zaken, ze denkt veel verder dan alleen dat en ze gaf ons het gevoel dat alles helemaal onder controle was. De uitvoering op de dag zelf verliep vlekkeloos en AM zetten echt de puntjes op de i. Wij kunnen Anne-Martine weddingplanner echt aan iedereen aanbevelen!

  Sterke punten
  strakke organisatie, snelle reactie, bovenal luistert Anne-Martine heel goed naar jouw wensen en voert deze uit op de manier die jij wilt. Geen standaard draaiboek maar elk huwelijk is uniek.

  Zwakke punten
  Anne-Martine weddingplanner heeft geen zwakke punten!

  Top!

  Wij kunnen de hulp van Anne-Martine iedereen aanbevelen! Anne-Martine creatief, heeft een goed oog voor detail en dacht pro-actief met ons mee. Bovendien werkt haar enthousiasme aanstekelijk :). Dankjewel Anne-Martine!

Bezoek Weddingplanner Anne-Martine

Schrijf een review