Utrecht

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Just Marie

Just Marie

JUST MARIE

En daar zitten jullie dan: JA gezegd, blij, vlinders in je buik, met opengeslagen agenda’s, het notitieblok vol ideetjes, gescheurde pagina’s uit magazines, gave locaties, taarten, jurken, een gastenlijst met vraagtekens, de ‘begroting’ al elf keer bijgesteld, twijfel welke gast de rol van ceremoniemeester op zich wíl en kàn nemen, een waslijst aan ‘inspirerende trouwwebsites’…

Zoveel leuke informatie, zoveel mogelijkheden, waar moet je beginnen? Waar moet je aan denken? Hoe organiseer je zoiets en waar haal je de tijd vandaan? Je drukke leven, je intensieve baan, je kids, o
Lees verder »

Bezoek Just Marie

2

Reviews en Ervaringen over Amazing Wedding & Events

Amazing Wedding & Events

Amazing Wedding & Events .... weddingplanners en feestplanners ... voor een sprankelende dag! Zijn jullie op zoek naar creativiteit en een energieke invulling voor jullie bruiloft of evenement, dan zorgen wij als wedding- en feestplanners hiervoor. Iets anders dan jullie verwacht hadden en meer dan jullie gehoopt hadden.

Sylvia en haar team zijn weddingplanners in hart en ziel. Een sprankelende combinatie van creativiteit en organisatietalent. Met ons krijgen jullie een team dat al jullie wensen en ideeën uit laat komen. Kortom: wij staan voor een onvergetelijke dag. Natuurlijk zullen wij e
Lees verder »

Bezoek Amazing Wedding & Events

3

Reviews en Ervaringen over As You Desire

As You Desire

As You Desire biedt een service met hoogstaande kwaliteit op maat aan om uw bruiloft te organiseren en te regisseren, precies zoals u voor ogen hebt. Dit kan van volledige organisatie tot dagcoördinatie zijn en van enkele onderdelen van de bruiloft tot aan één onderdeel zoals een ceremoniële repetitie.

As You Desire opereert in heel de wereld maar hoofdzakelijk in Nederland. Wij bieden een kosteloos en vrijblijvend introductiegesprek, waarbij het servicepakket en de prijssamenstelling worden besproken.
Lees verder »

Bezoek As You Desire

4

Reviews en Ervaringen over Bram & Saar

Bram & Saar

Bram&Saar


Lees verder »

Bezoek Bram & Saar

5

Reviews en Ervaringen over Callistas

Callistas

Met passie voor weddings en organiseren, assisteer ik jullie graag (als personal wedding assistant, ceremoniemeester en/of trouwambtenaar) bij de organisatie en planning van een ontzorgde, op maat gemaakte bruiloft. Jullie ideeën zijn samen met Callistas de perfecte combinatie voor onbezorgd genieten.

Callistas betrokkenheid, inspiratie, enthousiasme, oog voor detail en organisatietalent, maakt jullie bruiloft een ware belevenis.

Jouw visie. Jouw stijl. Jouw gemak. Mijn expertise. Mijn inspiratie. Onze samenwerking...
Lees verder »

Bezoek Callistas

6

Reviews en Ervaringen over Groen & Gelukkig Weddingplanning

Groen & Gelukkig Weddingplanning

De duurzaamste weddingplanner van Nederland! Kan je trouwdag duurzaam zijn en toch voldoen aan al je wensen? Ik ben ervan overtuigd! Je bruiloft een groen tintje geven kan door bewuste keuzes te maken in catering, uitnodigingen en vervoer, maar denk ook aan kleding, versieringen, visagie, enzovoort. Er zijn tal van mogelijkheden!

Wil je de mooiste dag van je leven en op alle fronten duurzaam maken? Schakel Groen & Gelukkig Weddingplanning in voor de de hele of gedeeltelijke organisatie van een ecologische bruiloft op maat of vraag om advies door middel van een consult.
Lees verder »

Bezoek Groen & Gelukkig Weddingplanning

7

Reviews en Ervaringen over PA for a Special Day

PA for a Special Day

Het idee voor PA for a Special Day is ontstaan uit een combinatie van mijn werk als Personal Assistant en de opleiding tot weddingplanner. Wat is er nu mooier om van je passie je beroep te maken?

Rixt wedding & partyplanner: ik ben gediplomeerd weddingplanner, een zeer ervaren professioneel ceremoniemeester en gastvrouw. Ik neem de zorgen en stress weg daar waar nodig en heb leuke ideeën. Ik zet voor u de puntjes op de i!
Lees verder »

Bezoek PA for a Special Day

8

Reviews en Ervaringen over Pure Wedding

Pure Wedding

Pure Wedding, een full-service weddingplanner, is opgericht door Uyên Huynh. Pure Wedding is ontstaan uit pure passie voor het organiseren van bruiloften en exclusieve feesten en bijzondere bruiloften. Uyên Huynh is 41 jaar en is Frans-Vietnamees. Van huis uit kreeg zij de fijne kneepjes van etiquette, liefde voor de verfijnde culinaire keuken en gevoel voor stijl.

Uw bruiloften worden door ons op maat gemaakt. Onze prijzen verschillen hierdoor per cliënt. De prijzen voor onze weddingplanningservices worden berekend op basis van uw wensen waarbij de grootte, de details en de trouwlocaties v
Lees verder »

Bezoek Pure Wedding

9

Reviews en Ervaringen over TOPWeddings

TOPWeddings

TOPWeddings is een initiatief van gediplomeerd weddingplanner Astrid Miltenburg. Door haar jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen, gecombineerd met haar creativiteit, organisatietalent en enthousiasme voor het vak heeft zij van haar passie haar beroep gemaakt!

TOPWeddings kan de helpende hand bieden bij de gehele of gedeeltelijke organisatie van jullie bruiloft of indien gewenst als adviseur optreden. TOPWeddings biedt verschillende diensten voor ieder budget.
Lees verder »

Bezoek TOPWeddings

10

Reviews en Ervaringen over Vier Je Geluk

Vier Je Geluk

De kracht van Vier Je Geluk is de persoonlijke aanpak. Samen met jullie organiseer ik de ‘perfecte’ bruiloft, groots en in stijl of juist klein en ingetogen. Jullie wensen staan voorop. Met mijn kennis, ervaring en uitgebreid netwerk zet ik jullie wensen om in een onvergetelijke dag.

Vrijblijvend en kosteloos kom ik graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek.
Lees verder »

Bezoek Vier Je Geluk