Home » Categorieën » Noord-Holland

Noord-Holland

Volgorde:

1

Celestial Weddings

Ik ben Astrid Santé en sinds 2008 eigenaar van Celestial Weddings. Het is voor mij een eer een bruidspaar te begeleiden bij één van de mooiste dagen uit hun leven.

Samen met mijn team zal ik mij volledig en onvermoeibaar inzetten tot het gewenste resultaat volledig is bereikt. In de afgelopen jaren heeft Celestial Weddings vele bruiloften naar grote tevredenheid met succes georganiseerd. Celestial Weddings zal een totaalprijs in rekening brengen van € 1.900,00 inclusief BTW.
Lees verder »

Bezoek Celestial Weddings

2

Emira Weddings

Emira Weddings: Jouw Weddingplanner & Ceremoniemeester

Ga jij trouwen en wil jij een bruiloft die perfect bij jou past? Emira Weddings is rijk aan cultuur dus klik hier en lees gauw alle mogelijkheden !
Lees verder »

Bezoek Emira Weddings

3

Hartje Blaricum

Welkom! Ik ben Annette Spijker, het gezicht achter Hartje Blaricum. Kiezen jullie voor een weddingplanner, ceremoniemeester, of voldoet een goed adviesgesprek met een ervaren weddingplanner? Hartje Blaricum organiseert en adviseert.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreek ik graag jullie wensen, ideeën en de mogelijkheden. Deze wensen werk ik uit en omdat ieder huwelijk anders is, volgt er een offerte op maat.
Lees verder »

Bezoek Hartje Blaricum

4

Heart4detail

Wilt u romantisch trouwen in een prachtig kasteel en daarna een heerlijk diner voor een select gezelschap? Of wilt u het juist modern of groots aanpakken? Bij Heart4detail kan het allemaal.

Heart4detail zorgt ervoor dat u zorgeloos naar de grote dag kan toeleven. Alle stress en grote klussen worden u uit handen genomen. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de leuke aspecten en Heart4detail zorgt voor de rest.

In een eerste kennismakingsgesprek wordt gekeken naar uw wensen. Op basis van de wensen wordt een voorstel gemaakt . Wanneer het voorstel naar wens is zal Heart4detail het
Lees verder »

Bezoek Heart4detail

5

Long Island

Het plannen van een luxe en stijlvolle bruiloft met het ultieme strandgevoel is een tijdrovende en ingewikkelde bezigheid. Als weddingplanner neemt Long Island jullie dit uit handen. Ik help bruidsparen een perfect georganiseerde trouwdag te beleven, zodat de gasten, maar vooral jullie optimaal en zorgeloos kunnen genieten. Alles uit liefde voor de liefde!

Je kunt bij mij terecht voor advies over de invulling van de bruiloft. Daarnaast kun je bij Long Island terecht voor de organisatie van de hele trouwdag, of gedeeltes hiervan (zoals de organisatie, styling en ceremoniemeesterschap).
Lees verder »

Bezoek Long Island

6

Magnificent Weddings

Advies, Ceremoniemeester of Weddingplanner - Magnificent Weddings


Lees verder »

Bezoek Magnificent Weddings

7

MarryWise

At MarryWise, we are passionate about weddings! We offer discrete, flexible and personal wedding planning & styling services. With our international expertise, creative flair and professional approach, our service-minded team produces your wedding day to the finest detail.

Every wedding is designed by Brigitte Mes. We speak fluent Dutch, English and French!
Lees verder »

Bezoek MarryWise

8

My Forever Weddings

My Forever Weddings

Professioneel weddingplanner nodig? Ik help met de planning van jullie droom bruiloft tot in de details, ook help ik met bruiloft styling en advies en als ceremoniemeester. Waar mag ik jullie mee helpen?
Lees verder »

Bezoek My Forever Weddings

9

Roland Vos Catering & Events

Wij verzorgen en adviseren eigenlijk alles wat er bij uw huwelijksdag nodig is en soms zelfs de dagen ervoor en erna. Als weddingplanner nemen wij u en vaak ook de ceremoniemeester(s) veel werk uit handen.

Wij zijn goed op de hoogte van gebruiken van diverse nationaliteiten en godsdiensten en kunnen u dus adviseren en tips geven over hoe het evenement eventueel uitgevoerd zou kunnen worden.
Lees verder »

Bezoek Roland Vos Catering & Events

10

Sante Weddings

SANTÉ Weddings & Events | Wedding Planner Amsterdam | Wedding Planning, Styling & Production | Destination Weddings, Amsterdam Weddings


Lees verder »

Bezoek Sante Weddings

11

Weddingfairy

Professionele hulp bij jullie bruiloft in het buitenland. Een buitenlandse bruiloft plannen vergt een hoop tijd en energie. Jullie trouwdag moet tenslotte de mooiste dag van jullie leven worden. Deze verwachting kan een hoop stress met zich meebrengen.

Willen jullie ontspannen naar deze dag toeleven? Het overzicht houden? Zeker zijn dat alles goed geregeld is? Weddingfairy helpt jullie hierbij.
Lees verder »

Bezoek Weddingfairy

12

Weddingplanner

Weddingplanner.nl - Stap voor stap naar jullie perfecte trouwdag

Ons trouwplatform is jouw eigen online weddingplanner. Your guide to the perfect day. Bij iedere stap in de organisatie van een bruiloft staat Weddingplanner klaar voor verloofd Nederland. Met advies, info en tips over alle aspecten van een huwelijksplanning; van het aanzoek, de planning en t vinden van de trouwlocatie
Lees verder »

Bezoek Weddingplanner

13

Weddingplanner Wild Daisies

Weddingplanner | Haarlem | Wild Daisies Weddingplanning

Weddingplanner Wild Daisies. I love to tell your lovestory! Met een gerust gevoel en volop genietend toeleven naar jullie mooiste dag!
Lees verder »

Bezoek Weddingplanner Wild Daisies

14

Wishful Wedding

Wishful Wedding is weddingplannen met liefde en passie, dromen en wensen vertalen voor alle bruidsparen die in alle rust willen genieten van deze bijzondere tijd. Een persoonlijke en waardevolle trouwdag zonder zorgen, dat is ons doel!

Wishful Wedding biedt vele mogelijkheden. We helpen en ondersteunen jullie graag waar jullie dat nodig hebben. Dit is voor geen bruidspaar hetzelfde!
Lees verder »

Bezoek Wishful Wedding

15

Your Weddings & Events

Your Weddings & Events

Paasontbijt bestellen

Lees verder »

Bezoek Your Weddings & Events

In the Spotlight