Noord-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Celestial Weddings

Celestial Weddings

Ik ben Astrid Santé en sinds 2008 eigenaar van Celestial Weddings. Het is voor mij een eer een bruidspaar te begeleiden bij één van de mooiste dagen uit hun leven.

Samen met mijn team zal ik mij volledig en onvermoeibaar inzetten tot het gewenste resultaat volledig is bereikt. In de afgelopen jaren heeft Celestial Weddings vele bruiloften naar grote tevredenheid met succes georganiseerd. Celestial Weddings zal een totaalprijs in rekening brengen van € 1.900,00 inclusief BTW.
Lees verder »

Bezoek Celestial Weddings

2

Reviews en Ervaringen over Hartje Blaricum

Hartje Blaricum

Welkom! Ik ben Annette Spijker, het gezicht achter Hartje Blaricum. Kiezen jullie voor een weddingplanner, ceremoniemeester, of voldoet een goed adviesgesprek met een ervaren weddingplanner? Hartje Blaricum organiseert en adviseert.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreek ik graag jullie wensen, ideeën en de mogelijkheden. Deze wensen werk ik uit en omdat ieder huwelijk anders is, volgt er een offerte op maat.
Lees verder »

Bezoek Hartje Blaricum

3

Reviews en Ervaringen over Heart4detail

Heart4detail

Wilt u romantisch trouwen in een prachtig kasteel en daarna een heerlijk diner voor een select gezelschap? Of wilt u het juist modern of groots aanpakken? Bij Heart4detail kan het allemaal.

Heart4detail zorgt ervoor dat u zorgeloos naar de grote dag kan toeleven. Alle stress en grote klussen worden u uit handen genomen. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de leuke aspecten en Heart4detail zorgt voor de rest.

In een eerste kennismakingsgesprek wordt gekeken naar uw wensen. Op basis van de wensen wordt een voorstel gemaakt . Wanneer het voorstel naar wens is zal Heart4detail het
Lees verder »

Bezoek Heart4detail

4

Reviews en Ervaringen over Long Island

Long Island

Het plannen van een luxe en stijlvolle bruiloft met het ultieme strandgevoel is een tijdrovende en ingewikkelde bezigheid. Als weddingplanner neemt Long Island jullie dit uit handen. Ik help bruidsparen een perfect georganiseerde trouwdag te beleven, zodat de gasten, maar vooral jullie optimaal en zorgeloos kunnen genieten. Alles uit liefde voor de liefde!

Je kunt bij mij terecht voor advies over de invulling van de bruiloft. Daarnaast kun je bij Long Island terecht voor de organisatie van de hele trouwdag, of gedeeltes hiervan (zoals de organisatie, styling en ceremoniemeesterschap).
Lees verder »

Bezoek Long Island

5

Reviews en Ervaringen over MarryWise

MarryWise

At MarryWise, we are passionate about weddings! We offer discrete, flexible and personal wedding planning & styling services. With our international expertise, creative flair and professional approach, our service-minded team produces your wedding day to the finest detail.

Every wedding is designed by Brigitte Mes. We speak fluent Dutch, English and French!
Lees verder »

Bezoek MarryWise

6

Reviews en Ervaringen over Roland Vos Catering & Events

Roland Vos Catering & Events

Wij verzorgen en adviseren eigenlijk alles wat er bij uw huwelijksdag nodig is en soms zelfs de dagen ervoor en erna. Als weddingplanner nemen wij u en vaak ook de ceremoniemeester(s) veel werk uit handen.

Wij zijn goed op de hoogte van gebruiken van diverse nationaliteiten en godsdiensten en kunnen u dus adviseren en tips geven over hoe het evenement eventueel uitgevoerd zou kunnen worden.
Lees verder »

Bezoek Roland Vos Catering & Events

7

Reviews en Ervaringen over Weddingfairy

Weddingfairy

Professionele hulp bij jullie bruiloft in het buitenland. Een buitenlandse bruiloft plannen vergt een hoop tijd en energie. Jullie trouwdag moet tenslotte de mooiste dag van jullie leven worden. Deze verwachting kan een hoop stress met zich meebrengen.

Willen jullie ontspannen naar deze dag toeleven? Het overzicht houden? Zeker zijn dat alles goed geregeld is? Weddingfairy helpt jullie hierbij.
Lees verder »

Bezoek Weddingfairy

8

Reviews en Ervaringen over Wishful Wedding

Wishful Wedding

Wishful Wedding is weddingplannen met liefde en passie, dromen en wensen vertalen voor alle bruidsparen die in alle rust willen genieten van deze bijzondere tijd. Een persoonlijke en waardevolle trouwdag zonder zorgen, dat is ons doel!

Wishful Wedding biedt vele mogelijkheden. We helpen en ondersteunen jullie graag waar jullie dat nodig hebben. Dit is voor geen bruidspaar hetzelfde!
Lees verder »

Bezoek Wishful Wedding

9

Reviews en Ervaringen over Your Weddings & Events

Your Weddings & Events

Your Weddings & Events

Paasontbijt bestellen

Lees verder »

Bezoek Your Weddings & Events