Landelijk

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Original Weddings

Original Weddings

Original Weddings
Lees verder »

Bezoek Original Weddings

2

Reviews en Ervaringen over Glamour-Weddings

Glamour-Weddings

Glamour-Weddings: Een bruiloft organiseren is maatwerk. Gedurende de voorbereidingen zul je merken dat de wensen en ideeën voortdurend worden bijgesteld. Heel fijn dat je dan iemand naast je hebt staan die de volledige controle heeft over ieder detail van jouw wensen en ervoor waakt dat alle plannen precies op tijd en binnen het budget worden uitgevoerd.

Een heldere, transparante communicatie is dan ook onmisbaar. Deelarrangementen en budgetten onder de €10.000 worden per uur berekend a €35,- per uur
Lees verder »

Bezoek Glamour-Weddings

3

Reviews en Ervaringen over NEOWeddings

NEOWeddings

Als u op zoek bent naar een planner voor uw evenement, bent u bij ons aan het juiste adres. NEOWeddings is er op gericht, u een zo goed mogelijke service te bieden.

Ons team is creatief en heeft oog voor detail, wij zijn er dan ook voor om van uw huwelijksdag een dag om nooit te vergeten te maken. We helpen u graag bij het organiseren van een fantastisch feest dat uw gasten nooit zullen vergeten.
Lees verder »

Bezoek NEOWeddings

4

Reviews en Ervaringen over Astrid Blaauw Weddings & Events

Astrid Blaauw Weddings & Events

Astrid Blaauw Weddings & Events
Lees verder »

Bezoek Astrid Blaauw Weddings & Events

5

Reviews en Ervaringen over Con Amore

Con Amore

Sluit je ogen en probeer het je voor te stellen... een dorp dat uitloopt om jullie te bewonderen terwijl jullie door de smalle middeleeuwse straatjes wandelen... een lange gedekte tafel op een heuvel middenin een Toscaans landschap met cipressen, olijfbomen en wijnranken... vrienden en familie die genieten van de donkerrode wijn en de warme crostini, de stralende zon, de zoete lucht, de eindeloze nacht gevolgd na deze bijzondere dag...

Blijft het een droom of gaan jullie werkelijk trouwen in Italië? Con Amore helpt jullie met het realiseren van jullie bruiloft in Toscane! Vraag ook een offe
Lees verder »

Bezoek Con Amore

6

Reviews en Ervaringen over Droomplanner

Droomplanner

De naam Droomplanner is ontstaan omdat het mijn droom is om uw droomdag te verwezenlijken.

Geen paniek, leun achterover, ontspan en begin met dromen. De Droomplanner is er om u te helpen.
Lees verder »

Bezoek Droomplanner

7

Reviews en Ervaringen over Events by ME

Events by ME

Een huwelijk brengt veel voorbereidingen met zich mee die veel tijd en energie kosten. Afspraken maken met leveranciers, het bewaken van het budget, het organiseren en het maken van de planning. Hier kunt u wellicht wel wat hulp bij gebruiken. Events by ME kan u al het werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat u een fantastische dag beleeft om nooit meer te vergeten.

Events by ME hanteert een uurtarief. Dit is voor u duidelijk en transparant. De prijs-afspraken die Events by ME maakt met locaties en leveranciers komen ten goede van u.
Lees verder »

Bezoek Events by ME

8

Reviews en Ervaringen over Exquisite Gay Weddings

Exquisite Gay Weddings

Home


Lees verder »

Bezoek Exquisite Gay Weddings

9

Reviews en Ervaringen over Firstlove Ibizaweddings

Firstlove Ibizaweddings

Home - First Love

★ Wil je graag trouwen in het buitenland op één van de mooiste trouwlocaties op Ibiza? ✔ Ibiza wedding ✔trouwfeest plannen → Vraag de weddingplanner Ibiza
Lees verder »

Bezoek Firstlove Ibizaweddings

10

Reviews en Ervaringen over Geluk(t) Wedding

Geluk(t) Wedding

Weddingplanner Yvonne Brouwer - Geluk(t) Wedding

ADEM IN, ADEM UIT… EN ZEG ‘JA’! De mooiste dag van je leven tot in de puntjes geregeld door weddingplanner Yvonne Brouwer van Geluk(t) Wedding.
Lees verder »

Bezoek Geluk(t) Wedding

11

Reviews en Ervaringen over I Do for You

I Do for You

De aanloop naar de Grote Dag is altijd spannend. Dit hoort erbij. Maak het jezelf niet moeilijk, gun jezelf een Weddingplanner van I Do for You!

Een weddingplanner is écht niet alleen weggelegd voor de rich-and-famous maar ook gewoon voor meiden zoals jij en wij. Eerste gesprek: kosteloos en vrijblijvend.
Lees verder »

Bezoek I Do for You

12

Reviews en Ervaringen over La Sensa

La Sensa

La Sensa is een exclusief organisatiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in de organisatie en styling van bijzondere, high class bruiloften. Sfeer en beleving vormen het uitgangspunt. Creativiteit en vernieuwing zijn de uitdaging. Maar bovenal staat La Sensa voor kwaliteit en maatwerk.
Lees verder »

Bezoek La Sensa

13

Reviews en Ervaringen over The Expat Weddingplanner

The Expat Weddingplanner

❤ Your wedding planner for your international wedding.

Having an international wedding means a lot more work than your regular wedding.❤ I'm your international wedding planner to organise your wedding. ❤
Lees verder »

Bezoek The Expat Weddingplanner

14

Reviews en Ervaringen over Trouwenportugal.nl

Trouwenportugal.nl

Trouwenportugal.nl | PA in Portugal

Je eigen PA voor het organiseren van je bruiloft in dit mooie land. Bekijk de mogelijkheden. PA in Portugal. Tel 06-250 32 656.
Lees verder »

Bezoek Trouwenportugal.nl

15

Reviews en Ervaringen over Wedding & Planning

Wedding & Planning

Wedding & Planning
Lees verder »

Bezoek Wedding & Planning

16

Reviews en Ervaringen over Wedding Wishes

Wedding Wishes

Jullie gaan trouwen, wat leuk! Maar tegelijkertijd ook heel spannend, daar weet ik als weddingplanner alles van. Ik ben er om jullie te helpen, met alles wat jullie maar willen. Hebben jullie alleen wat extra hulp nodig op de dag zelf? Of weten jullie echt helemaal niet waar jullie moeten beginnen?

Twijfel niet om contact met mij op te nemen. Tijdens ons eerste vrijblijvende (en kostenloze) kennismakingsgesprek wordt niet alleen uitleg gegeven over onze werkwijze, we zullen ook ontdekken of we die spreekwoordelijke “klik” met elkaar hebben. Wedding Wishes is werkzaam door heel Nederland.
Lees verder »

Bezoek Wedding Wishes

17

Reviews en Ervaringen over Weddingbliz

Weddingbliz

Weddingbliz: als weddingplanner kan ik alles voor jullie doen… behalve “Ja” zeggen. Bijvoorbeeld altijd al willen trouwen op een woonboot, en daarna varen door de Amsterdamse grachten? Of onder water met dolfijnen het jawoord wisselen? Liever het huwelijk inzegenen in een vuurtoren of een bruiloft tussen de apen in een dierentuin?

Met mijn ervaring als professioneel weddingplanner kan ik al jullie dromen verwezenlijken. Een adviesgesprek kost € 250,- inclusief BTW, exclusief reiskosten.
Lees verder »

Bezoek Weddingbliz

18

Reviews en Ervaringen over WeddingInternational

WeddingInternational

Wedding International


Lees verder »

Bezoek WeddingInternational